Изравняване на земите за управление на ерозията, отводняването и напояването

Напояването и дренажа, два ключови фактора за успеха на много земеделски проекти. Излишъкът от дъжд може да навреди на културите и реколтата, затова ефективното напояване и отводняване са от жизненоважно значение. Всяка година хиляди тонове полезен горен слой почва се губи по света. Бяха въведени нови закони за ограничаване на тези отпадъци. Тези нови методи в машините насърчават по-доброто напояване, дренаж и контрол на ерозията.

Спечелете с хидравличния ЗАРАМАК грейдер за изравняване на земя с лазерно управление.

Изисква 30% по-малко мощност от съпоставимите им. Това е по-малко разход на гориво и по-малко изгубено ценно време.

Благодарение на отличната стабилност на машинните елементи, се прилагат желаните чувствителни процеси за класификация на полето.

Машината, разделена на 4 основни части, е направена с монтажни болтове. Така че се спестяват не малко разходи, включително и разходи за труд.

Използват се с машини до 4 метра. Хромирани пръти и уплътнения против прах, в осевата тръба и в края на леглото за ос не се нуждаят от поддръжка.

5 -метрови или дори по-големи машини са проектирани да използват изключително силно шаси. Дори ако се достигне максималното разстояние, устройството се вписва перфектно с чувствителни изчисления без загуба.

Всички машини на ЗАРАМАК са прости и компактни, без нужда от настройка. Машината може да бъде пусната или спряна от кабината на оператора.

На подходящите места в машината има стъпкови системи, подходящи за CE.

Лазерен предавател – електронно устройство с 360-градусов въртящ се червен лазерен лъч. Източникът на захранване е 12-волтова батерия. Светлината, излъчвана от предавателя, се състои от лазерна равнина, може да бъде успоредна на земната повърхност или да бъде регулируема за единичен или двоен наклон.

Лазерен приемник – открива лазерния лъч във всяка точка на изследвания район и непрекъснато изпраща информация за наклона към контролната кутия.

Сигнали в контролната кутия – операторът може да настрои ръчно остриетата на режещите ръбове с помощта на хидравлични лостове или ако хидравличната връзка с лазера е инсталирана – то може да се настрои автоматично.

Лесни за теглене, тези машини позволяват високоскоростно пътуване. Високата работоспособност, ниският разход на гориво и издръжливостта са силата на компактните дискови брани ЗАРАМАК. Те са идеално пригодени за бърза, плитка и интензивна обработка и работят без запушване дори при големи количества повърхностна слама, сено и други. Широката гама включва монтирани и прикачени машини с работна ширина от 3 м до 6 м между диапазон от 25 см с дискове с диаметър 460 мм – 510 мм диаметър, с вдлъбнати и прав тип дискове, всеки по отделно свързан към шаси с гумени ролкови пружини.

Вашият коментар