3NNN продълбочителите се произвеждат с дължина от 5 м и 7 м – две различни дължини, за да осигурят конкретни нужди. Подобренията на шасито и скелетната структура на машината са я направили по-здрава и по-дълготрайна, както коментират и наши клиенти.

Всеки крак е монтиран върху профила на корпуса със стоманена скоба и специални болтове.

Обработвайки почвата, за да бъде защитена машината от предмети като камъни например, краката се фиксират със защитни болтове.

По време на култивирането, ножовете се износват. За по-дълъг живот сме въвели покритието от устойчиви и специални легирани материали. Всяко стъпало може да се монтира или демонтира с 4 режещи остриета.

Има 2 регулируеми на височина двойни ролки, разположени в задната част на машината. В резултат на дълбока оран, съществуващите в почвата големи буци се фрагментират с двойни ролки, за да станат благоприятни. В задната част на машината са разположени отделни крачета за равновесие, за да се предотврати събарянето, докато машината е паркирана. Двата задни рефлектора са на разположение на машината, за да се увеличи видимостта при движение, осигурявайки безопасност по пътищата по време на транзит.

По желание и двете страни на машината имат перки, които осигуряват допълнителна защита. Те са инсталирани, за да се избегне издигане на почвата от страната на машината по време на обработката. По този начин всички издигнати и големи парчета почва избягват изпускането под валяка.

Бързо освобождавани двупосочни режещи остриета и регулируеми ножове.
Защитни покрития
Хидравлично регулируеми ролки
Здрави крака с охранителни болтове в работната секция

Вашият коментар