ЗАРАМАК компактните дискови култиватори са закачени на 3-точково окачване, с работна ширина 3 м – 3,5 м – 4 м се конструирани машини, които работят с висока скорост.

Ширината на машината може да ограничи времето за изпращане.

Обработката на почвата с дискове с работна ширина между 3 и 3,5 метра може да се настрои чрез плъзгане.

По време на доставка за лесно транспортиране на предните групи дискове, дисковете в прорезите се доближават един до друг и се заключват с пружинно капаче. По този начин машината се заключва до 3 метра ширина. Преди оперативната фаза, пружината се отваря като се изтегли въжето в кабината на оператора. По този начин дискът заема плъзгаща позиция и се освобождава от оператора в кабината.

Чрез назъбените дискове при 3см-5см работна дълбочина в стърнищата – смесени, плитки и интензивни, семената израстват лесно.

С назъбени дискове с 5 см – 7 см точни работни дълбочини се работи лесно, независимо дали става дума за сено, царевица и т.н. По-високите растения или угарните полета могат да бъдат обработвани отново с перфектни резултати.

Всеки диск се монтира на профила на каросерията с 4 гумени ролки в квадратна рамка. Гумените ролкови блокчета осигуряват диск, който е в една и съща линия с неправилната повърхност на почвата и я разбива.

В предния диск със 17градуса ъгъл на рязане, остатъците от почвата и растението са смлени, и нарязани с помощта на черни дискове с 14 ъгъла на рязане, разбити и разрязани материали, смесени и преместени под ролката към задната част

Връзки с гумени окачвания. Когато по време на култивиране или при неправилно обработване на повърхността на почвата попадне твърд предмет, окачването абсорбира ударите, намалявайки турбуленцията с краката и лагерната система. По този начин машината осигурява лесна употреба, както и дълъг живот и намаляване на разходите за поддръжка.

Носещите системи без поддръжка се монтират в краката. В центъра се използва двоен ъглов лагерен контакт. Този тип лагери са доказали устойчивост на трудни удари при най-тежки условия и работят чувствително при повече натоварвания. Също така лагерите се смазват ефективно и непрекъснато. По-късно не е необходимо да добавяте масло в лагера. Запечатването на маслото в хъбове, 2-те части са много прецизно обработени, а изпълнението им е снабдено със стоманени уплътнения. Без добавяне на масло през годините, те имат безпроблемна лагерна система.

Обработката на почвата, за да се запазят същите празнини отпред и отзад, се прилага с прости и лесни системи за регулиране. Шаси, свързани с предния и задния диск, заедно с линейно направление на главното тяло, плъзгащо се върху системата за лагери на валовете main body sliding on the shaft bearing system.

Подходящата линия обхваща диска за работа, а предният и задният диск могат да ограничат плъзгащото движение на шасито, към което е свързано, и мястото на поставяне на различни интервали, които включват фиксиращ клин. С течение на времето се дължи на корозия, променяйки диаметъра на диска и разстоянието между дисковите линии. За да работите с диска, най-подходящото разстояние между редовете, клиентът трябва да се променя периодично от оператора.

В стандарта се намира хидравлично управлявана ролка в задната част на машината. Ролката може да се регулира според желаната височина и дълбочина на работа. Ролката е финализирана за култивиране, компресиране и изравняване на повърхността на повърхността. Преди сеитбата, издърпването на ролката гарантира безпроблемна работа на механизма без смущения.

Вашият коментар